Diensten


 

Via deze pagina kunt u vinden welke diensten Van Geffen zoal levert

De J. van Geffen Groep levert diverse diensten

De J. van Geffen Groep speelt in op de marktveranderingen door haar dienstenpakket uit te breiden. Haar horizonverbreding heeft geresulteerd in een compleet portfolio aan diensten.

De combinatie van de aanwezige kennis en ervaring zorgt ervoor dat J. van Geffen Groep door innovatieve oplossingen in kan spelen op de marktveranderingen, waarbij de belangen en behoeften van haar opdrachtgevers vanzelfsprekend centraal staan. Deze telkens wijzigende rol tussen opdrachtgever en opdrachtnemer zorgt ervoor dat J. van Geffen Groep haar opdrachtgevers kan ondersteunen tijdens meerdere faseringen van een project.

ALLROUND DIENSTVERLENER VAN GEFFEN

Als allround dienstverlener levert J. van Geffen haar opdrachtgevers hoogwaardige kennis en vaardigheden om projecten te realiseren in de marktsectoren: energie, water en warmte. In de praktijk vertaalt dit zich in het realiseren van projecten op doelgerichte en professionele wijze, waarbij een optimalisatie in het projectresultaat ten aanzien van kosten, kwaliteit en veiligheid is geboden. 

Voor meer informatie klikt u op één van de info boxen. 

INFRA

Op het gebied van energie verricht J. van Geffen de meest voorkomende werkzaamheden in eigen huis. Geavanceerd materieel in combinatie met speciaal opgeleid, hooggekwalificeerd personeel.

ZUIGTECHNIEK

De zuigwagen is bijzonder geschikt voor situaties waarbij de omgeving lastig te benaderen is. Met deze unieke machine voert u de taken uit van een graafmachine, transportwagen en minstens twee arbeiders.

VERHUUR

Bij J. van Geffen kunt u terecht voor advies en zorgen wij altijd voor een passende oplossing bij elke opdracht. U kunt bij ons terecht voor onder andere bemande graafmachines, gronddumpers en  tractoren.

J. van Geffen Groep B.V.
Sikkelstraat 22
3319 LJ Dordrecht
078 - 630 9922
KvK nummer: 64581217