Infrastructuur


 

Op het gebied van energie verricht J. van Geffen de voorkomende werkzaamheden in eigen huis

Aanleg infrastructuur

Op het gebied van energie verricht J. van Geffen de voorkomende werkzaamheden in eigen huis. Geavanceerd materieel in combinatie met speciaal opgeleide, hooggekwalificeerd personeel zorgt ervoor dat zij de werkzaamheden het gehele jaar uitvoeren, van laag- tot hoogspanning. Wij werken onder andere voor aannemers van nutsvoorzieningen, hierbij kunt u denken aan graafwerkzaamheden.

Wij richten ons daarbij voornamelijk op de volgende disciplines;

  • Lagedruk en hogedruk gas
  • Laag-, midden- en hoogspanning
  • Water

De werkzaamheden worden voornamelijk op regie uitgevoerd. Wenst u als opdrachtgever om ‘ontzorgd’ te worden?

J.v. Geffen helpt u graag hierbij en bespreekt graag de mogelijkheden om de opdracht aan te nemen. Wij staan ook dag en nacht paraat om storingen te verhelpen. Vanaf het moment van melding tot en met de oplossing rapporteren wij de storing. Bij alle werken leveren wij een volledig overzicht aan van alle activiteiten die hebben plaatsgevonden met de daarbij behorende kosten. Zo houdt J.v. Geffen de samenwerking helder en duidelijk.

REVISIE/GPS INMETEN

Voorgaande werkzaamheden moeten deskundig ingemeten en vastgelegd worden. Doordat wij over eigen landmeters beschikken kunnen wij snel de revisie verzorgen nadat, de graafwerkzaamheden zijn voltooid. De tekeningen worden digitaal voor u verzorgt.

CONTACT

Wilt aanvullende informatie, een persoonlijke afspraak of overige informatie aanvragen? 

Schroom niet om contact met ons op te nemen.

ZUIGTECHNIEK

De zuigwagen is bijzonder geschikt voor situaties waarbij de omgeving lastig te benaderen is. Met deze unieke machine voert u de taken uit van een graafmachine, transportwagen en minstens twee arbeiders.

VERHUUR

Bij J. van Geffen kunt u terecht voor advies en zorgen wij altijd voor een passende oplossing bij elke opdracht. U kunt bij ons terecht voor onder andere bemande graafmachines, gronddumpers en  tractoren.

J. van Geffen Groep B.V.
Sikkelstraat 22
3319 LJ Dordrecht
078 - 630 9922
KvK nummer: 64581217