Projecten
Leidingen vervangen

Leidingen vervangen

Op de Halleyweg/Rigelhof in Dordrecht hebben wij de gietijzeren leidingen gesaneerd van lagedruk gasnet. Tevens hebben we in samenwerking met het waterleidingbedrijf Evides de 222mm AC leidingen gesaneerd. Al deze leidingen hebben we vervangen voor 200mm PVC leidingen. De betonnen riolering zal vervangen moeten gaan worden en de leidingen lagen in de weg dus hebben we deze gelijk op de juiste hoogte gelegd zodat ze daar geen hinder meer van zullen ondervinden.

Toegankelijkheid

Belangrijk was wel dat de inrit toegankelijk moest blijven ivm de parkeerplaatsen van de omliggende woningen. Hiervoor hebben we een constructie gemaakt van dragline schotten en rijplaten zodat ze via deze brug de oversteek konden maken.

Straatmakers

Nadat alles vervangen was hebben wij de sleuf weer dichtgemaakt en het geheel “straat klaar” achtergelaten, goede verdichting, de baan op de juiste hoogte brengen, de tegels, klinkers, banden, drempelblokken op de juiste plek neergezet zodat de stratenmakers zo efficiënt mogelijk te werk konden gaan.

De afzettingen hebben we later opgehaald en hebben we alles nog even na gelopen, zoals invegen en aanvegen. Zodat het geheel weer netjes is afgerond!

Acadia